Odprava bolečin v hrbtenici

Odprava bolečin v hrbtenici z bioresonanco

Se tudi vi spopadate z bolečinami v hrbtenici, potem vam svetujemo, da nadaljujete z branjem in spoznate, kako vam lahko pomaga bioresonančna terapija za odpravo bolečin v hrbtenici. Sodoben način življenja, ko večino dneva presedimo v službi, v avtu in doma na kavču, je privedel do vse več težav s hrbtenico in zmanjšano gibljivost sklepov. To so predvsem posledice premajhne količine telesne aktivnosti ter tudi slabšega stanja mišic, ki podpirajo in stabilizirajo center telesa in hrbtenico. Prav bolečine in bolezni kostno-mišičnega sistema, ki so lahko tudi posledica sedečega dela, v EU predstavljajo najvišji odstotek bolniške odsotnosti, zato pomen pravilnega načina sedenja in ergonomija pisarniškega okolja pomembno prispeva k izboljšanju stanja in kvaliteti preživljanja časa na delovnem mestu.

Dolgotrajno sedenje – odprava bolečin v hrbtenici

Večurno sedenje v istem položaju izjemno slabo vpliva na hrbtenico, saj ta poveča stres v hrbtenici, ramenih, rokah in nogah, pritisk na hrbtne mišice in diske  – vse to privede do bolečin. Ne pozabimo, da je hrbtenica sestavljena iz 34 vretenc, v spodnjem delu hrbta so vretenca med seboj zraščena in se oblikujejo v križnico in trtico. Največ bolečin in težav s hrbtenico pri sedečem delu predstavljajo prav bolečine v vratu in križu. Odprava bolečin v hrbtenici je zagotovo možna z rednim gibanjem, sedenje v pravilnem položaju na ergonomsko oblikovanem stolu, pazimo, da nimamo prekrižanih nog, med delom pogosto vstajamo, se sprehodimo, pijemo živo vodo, uživamo svežo in polnovredno hrano, v popoldanskih urah si privoščimo počitek na soncu za zadostne količine D vitamina, med delovnim časom si privoščimo več aktivnih odmorov, ko naredimo nekaj razteznih vaj, v prostem času prehodimo vsaj 10 tisoč korakov dnevno. V primeru težav pa si poiščemo primernega terapevta, ki nam pomaga pri odpravi bolečin.

Odprava bolečin v hrbtenici – pomaga lahko tudi bioresonančna terapija

V veliko pomoč pri bolečinah in težavah s hrbtenico, ki so večkrat povezane tudi s stalno prisotnim stresom in posledično izgorelostjo, je lahko tudi bioresonančna terapija. Bioresonančna terapija je celovita metoda zdravljenja, ki je usmerjena k spodbujanju lastnih samozdravilnih moči telesa. Na tem mestu omenimo, da je v Sloveniji bioresonanca ena od bolj razširjenih komplementarnih metod zdravljenja, za katero se ljudje odločajo pri najrazličnejših bolezenskih stanjih in težavah. V vsakem človeškem telesu so prisotna elektromagnetna nihanja, valovanja so od zelo kratkih do zelo dolgih valovnih dolžin. Telo uravnava normalna in tudi bolezenska nihanja z vzpostavitvijo dinamičnega ravnovesja z avtoregulacijo. Bolezenska nihanja nastanejo zaradi različnih razlogov, na primer zaradi vplivov iz okolja (elektrosmog, strupi iz hrane, težke kovine iz okolja itd.) bodisi zaradi bolezenskih stanj v telesu. Ko se ravnovesje v telesu poruši, se začne razvijati bolezen. V kolikor se odločite za bioresonanco, se pri bioresonančni terapiji uporablja terapevtska naprava, ki na popolnoma neboleč način in brez kakršnih koli kemikalij najprej pomaga odkriti in nato zdraviti patološka stanja v telesu, ki so vzrok za najrazličnejše težave. Tako se sposobnost samoozdravljenja ponovno aktivira. Bioresonančno terapijo vam lahko dopolnijo s klasično terapevtsko masažo ali aromaterapijo, ki bosta s svojim blagodejnim vplivom na celotno telo uravnovesila še tako zakrčenega in zasedenega delavca, ki svoj delovni čas presedi.

Odprava bolečin v hrbtenici v Vita Spa

Zato, če imate bolečine v hrbtenici ne odlašajte in se še danes naročite na termin za odpravo bolečin v hrbtenici s pomočjo bioresonance. Vita spa center je v Škofji Loki, kjer vas že pričakujejo na terapiji bioresonance, ki jo lahko kombinirate s sproščujočo masažo ali katero drugo njihovo storitvijo. Na spletni strani imate vse potrebne podatke, kako se naročite na termin. v primeru, da imate o bioresonanci še dodatna vprašanja, kontaktirajte terapveta na telefonsko številko 031 807 784 ali pišite na elektronski naslov polona@vita-spa.si. Z veseljem vam bodo odgovorili na vprašanja in vam svetovali, katera terapija je v vašem primeru najprimernejša za odpravo bolečin v hrbtenici. Za konec naj še enkrat poudarimo, da je odprava bolečin v hrbtenici s pomočjo bioresonance učinkovita in primerna za vsakogar, ki večino dneva presedi v službi, avtomobilu in doma.

Prispevki iz iste kategorije: