Učenje angleščine za otroke

Pomembnost učenja angleščine za otroke

Učenje tujih jezikov, še posebej učenje angleščine za otroke, je ključnega pomena za otrokovo prihodnost. Sodoben svet zahteva veščine, ki jih pridobijo že zgodaj v življenju. Jezikovni inštitut Didaktum ponuja inovativne metode učenja angleščine, ki združujejo izobraževanje in zabavo. Otroci se bodo zabavali ob učenju jezika skozi igro, ples, in pravljice.

Optimalno obdobje za učenje tujih jezikov pri otrocih

Med 3. in 9. letom starosti so otroci najbolj dovzetni za učenje tujih jezikov. Jezikovni inštitut omogoča, da otroci v tem obdobju razvijajo jezikovne veščine skozi različne aktivnosti, ki združujejo korist in zabavo. Učenje angleščine za otroke postane enostavno z programom Jezikovnega inštituta Didaktum. Otroci ne le pridobijo jezikovne spretnosti, temveč se tudi zabavajo in uživajo v popoldanskih aktivnostih. Naj bo učenje tujega jezika za vašega otroka doživetje polno smeha, igre in zabave. Odkrijte, kako lahko skozi sproščeno okolje spodbudite otrokov interes in utrditev znanja tujega jezika.

Učenje angleščine za otroke

Dinamično učenje v majhni skupini

Učenje angleščine za otroke postane prava pustolovščina v skupinskih tečajih. Dinamičen pristop, manjše skupine (do 10 otrok) in ugodne cene omogočajo poglobljeno delo ter hiter napredek. Otroci iste starosti delajo skupaj, kar še dodatno spodbuja učenje angleščine za otroke.

Pospešeno napredovanje s prilagojenim individualnim učenjem

Če želite, da vaš otrok v tujem jeziku hitro napreduje, je individualno učenje angleščine za otroke prava rešitev. Učitelji prilagajajo urnik, program in intenzivnost učenja posameznemu otroku, kar omogoča najhitrejše doseganje jezikovnih ciljev. Pri individualnih tečajih je vsak učiteljev korak usmerjen v optimalno prilagajanje urnika, programa in intenzivnosti učenja posameznemu otroku. Ta pristop omogoča najhitrejše dosežke jezikovnih ciljev in napredovanje na višje ravni.

Vpliv alfa stanja možganskega valovanja na učenje tujega jezika

Znanstvene raziskave potrjujejo, da je osvajanje tujega jezika najučinkovitejše v fazi umirjene pozornosti, znane kot alfa stanje možganskega valovanja, ki se pojavi pri frekvencah med 10 in 12 Hz. Otroški možgani še niso v celoti razviti glede visokih možganskih frekvenc, zato se najučinkoviteje učijo preko asociacij ter s procesom poslušanja in ponavljanja.

Posebej mlajši otroci, stari med 2 in 4 leti, izjemno hitro osvajajo tuje jezike. Ta naravna sposobnost je še posebej izrazita, ker so istočasno še vedno v fazi učenja maternega jezika. Zato je idealno, da se otroke čim prej vpelje v svet tujih jezikov, pri čemer mnogi vrtci uporabljajo tuje vzgojitelje, ki so rojeni govorci, kar omogoča malčkom zgodnji stik s tujim jezikom, ker se jim možgani hitro prilagajajo in omogočajo učinkovito učenje.

Učenje doma ali preko spleta

Individualne tečaje izvajajo po vsej Sloveniji, prilagojene vaši izbrani lokaciji – bodisi v udobju vašega doma ali preko spleta. To zagotavlja maksimalno udobje in prilagodljivost glede na vaše želje in potrebe. Rezervirajte popoldneve vašega otroka za nepozabno druženje z novimi prijatelji in hkrati za učenje jezikov v sproščenem in prijetnem okolju. Odkrijte, kako lahko skupinsko učenje angleščine postane nepozabna izkušnja za otroke od 5. do 14. leta starosti. S programom, prilagojenim različnim starostnim skupinam, bo vsakdo našel svojo pot do jezikovnega napredka.

Fleksibilnost za otroško radovednost

S tedenskimi srečanji po 2 učni uri, od septembra do junija, omogočajo otrokom 64 učnih ur, polnih zabave in znanja. Fleksibilni urniki in prilagodljivi tečaji zagotavljajo, da se učenje angleščine odvija v optimalnem ritmu za vsakega otroka. Njihovi usposobljeni učitelji ne le poučujejo, ampak tudi ustvarjajo prijetno in zabavno učno okolje. Skozi 32 srečanj bo vaš otrok deležen učenja v vzdušju, ki spodbuja radovednost in hitro napredovanje v znanju angleščine.

Prispevki iz iste kategorije: