Pentiv.si: S kvalitetno opremo do varnega dela

Če opravljate zahtevnejše delo, ki potrebuje posebno zaščito, ste na pravem mestu. Ne glede na to ali delate na gradbišču, na višini ali pa v delavnici, so lahko taka okolja polna nevarnosti in izzivov. Na prvem mestu je vedno varnost. Na njo pa moramo pomisliti še preden pričnemo z delom, saj je lahko vmes že prepozno. Eno od podjetjih, ki se tega zavedajo, je tudi podjetje Pentiv. Na njih lahko definitivno računate kot na svojega zanesljivega zaveznika pri izbiri in uporabi prave zaščitne opreme. Njihova široka ponudba vas čaka na spletni strani Pentiv.si.

Pentiv.si

Zakaj je varnost ključnega pomena?

V podjetju Pantiv poznajo odgovor na zgornje vprašanje in s tem razlogom so svojo ponudbo osredotočili predvsem na delovna oblačila, vse od obutve pa do zaščite, kot so rokavice, čelade in podobno.

Torej zakaj je varnost pomembna?

  • Zaščita zaposlenih: če je zaščitna oprema za kaj pomembna, je za to, da so zaposleni ustrezno zaščiteni in varni kjerkoli že opravljajo svoje delo. Ravno to vodi do manjše tveganosti za poškodbe in hujše nesreče pri delu.
  • Zakonski predpisi: stvar kateri se definitivno ne moremo izogniti, je zakon. Vsaka od držav po vsem svetu ima svoje zakone glede varnosti na delovnem mestu. Če se podjetja teh predpisov ne držijo sledijo visoke kazni. Kar pomeni, da ne gre samo za etiko ampak tudi za obveznost.
  • Povečana produktivnost: čeprav se na prvi zvok ne sliši ravno logično, ampak definitivno je. Vsak od nas bi bil bolj produktiven, če bi lahko mirno in brez strahu opravljal svoje delo.

Njihova široka ponudba

Na spletni strani Pentiv.si si lahko najdete resnično vse kar potrebujete za zaščito pri delu.

Delovna obutev

Njihova ponudba delovne obutve je prilagojena glede na potrebe in zahteve vsakega posameznika. Pomembno je vedeti, da vsaka vrsta dela zahteva specifično obutev, ravno zato podjetje Pentiv nudi široko paleto kakovostnih in odpornih delovnih čevljev, ki se obnesejo v vsakem delovnem okolju. Nudijo različne modele, od nizkih, visokih do polvisokih, pri čemer pa vsi zagotavljajo izjemno zaščito in udobje. Poleg tega pa so narejeni iz kakovostnih in vzdržnih materialov, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo obutve.

Pentiv.si

Delovna zaščita

Z njihovo kvalitetno delovno zaščito boste vedno varni. Poleg varnosti pa s svojimi izdelki zagotavljajo tudi udobnost.

  • Blažilci padca: ena najpomembnejših delovnih zaščit, če delate na višini, so seveda blažilci padca. Če jih uporabljate ste lahko bolj mirni, saj zmanjšajo tveganja za resne poškodbe.
  • Čepki za ušesa in glušniki: vsem je poznano, da je na gradbišču ali podobnih delovnih okoljih lahko zelo hrupno. Ta hrup lahko premagamo s čepki za ušesa, se boljša rešitev pa so glušniki.
  • Varilne maske: varilne maske služijo zaščiti pred svetlobami in toploto, kar omogoča varno varjenje kjerkoli in kadarkoli.
  • Karabin: ena najboljših zaščit pri delu na višini so karabini. Tako boste mirno opravljali svoje delo na visokem ali drugih podobnih okoljih, saj omogočajo varno pritrditev.
  • Obrazni ščitniki in naglavne maske: pomembno je, da svoj obraz zaščitimo pred letečimi delci. Ravno zato so tu obrazni ščitniki ali pa celo naglavne maske.
  • Zaščitne čelade: najbolj pomemben del zaščite so tudi čelade. Le te nas ščitijo pred udarci, padci in mnogimi drugimi nevarnostmi. So pa tudi udobne in zračne.

Poleg vsega zgoraj naštetega nudijo še veliko drugih zaščitnih kosov, kot so zaščitna očala, kape, rokavice, zaščitne vrvi, nepremočljive jakne in hlače, odsevna oblačila, delovne hlače vseh dolžin in še in še.

Zato ne glede na to kje in zakaj potrebujete zaščitno opremo, vas ponudba spletne strani Pentiv.si ne bo nikoli razočarala. Zagotavljajo vam kakovostno in popolno zaščito na delovnem mestu. Za varnejše delovno okolje se obrnite na njih in z njihovo pomočjo boste sebi ali vašim delavcem omogočili mirno delo v nevarnih okoliščinah.

Prispevki iz iste kategorije: